Ekonomi

Kredi kartı ile alışveriş yapanlara müjde 1000 TL’lik alışveriş desteği, Halkbank’tan! 2022 Halkbank kampanyaları

2022 yılının gelmesi ile birlikte müşteri sayılarını arttırmak ve buna bağlı olarak da hizmet kapsamını genişletmek isteyen bankalar, yeni dönem kampanyalarını duyurmaya başladılar.

Son dönemde yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelerden sonra artan ürün fiyatları konusunda vatandaşların bütçelerine destek olmak isteyen Halkbank, son dönem alışveriş kampanyasını duyuran bankalardan biri oldu. Hizmetlerini, kamu bankası statüsünde sürdürmeye devam eden banka, yeni dönemde kredi kartları ile alışveriş yapan vatandaşlara, 1000 TL’lik alışveriş desteği sağlayacağını açıkladı.

Halkbank’tan Alışveriş Desteği!

Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi bulunan Halkbank, yeni yıla girilmesi ile birlikte hem emekli vatandaşları hem de bankacılık hizmetlerine ihtiyaç duyan diğer vatandaşları kapsayan yeni dönem kampanyaları ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Bu kapsamda, kredi kartı ile alışveriş yapan ve desteğe ihtiyacı olan müşterilerini de unutmayan Halk Bankası, yeni dönem alışveriş kampanyasını açıkladı.

Halkbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan alışveriş kampanyası duyurusuna göre belirli limit aralıkları içerisinde aylık harcama yapacağını taahhüt eden vatandaşlara, 1000 TL’ye kadar ParafPara desteğinin verileceği bildirildi.

Halkbank 2022 Alışveriş Kampanyası

Halkbank tarafından ilan edilmiş olan yeni dönem alışveriş kampanyasına göre 12 ay boyunca, kredi kartı ile belirli limit aralıkları içerisinde alışveriş yapacağının sözünü veren müşterilere, 1000 TL’ye kadar alışveriş desteği verileceği açıklandı. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar için banka, harcama aralıklarına göre değişen ParafPara ödüllerini şu şekilde belirledi:

  • Aylık 2 bin 500 TL’lik harcama sözüne: 150 TL ParafPara ödülü
  • Aylık 5 bin TL’lik harcama sözüne: 300 TL ParafPara ödülü
  • Aylık 7 bin 500 TL’lik harcama sözüne: 500 TL ParafPara ödülü
  • Aylık 10 bin TL’lik harcama sözüne: 1000 TL ParafPara ödülü

Halkbank 2022 Alışveriş Kampanyası Başvuru Nasıl Yapılır?

Halk Bankasının geliştirmiş olduğu söz konusu yeni dönem alışveriş kampanyasına başvuru yapmak isteyen müşterilerin sırası ile aylık harcanacak tutar, harcama yapılacak olan kartın son 6 hanesi bilgilerini yazarak 3404’e SMS göndermeleri gerekiyor.