Gündem

Konya'da korkunç olay! 2 çocuk annesi evli kadın tuvalette sevgilisini öldürdü

Konya’nın Çumra ilçesinde bu sefer de erkek cinayeti yaşandı. Tren garının tuvaletinde evli ve 2 çocuk annesi 26 yaşındaki Saliha Ö., bir süredir aşk yaşadığı 34 yaşındaki Sadık Akman ile buluştu. 

SİLAHLA VURDU
İddialara göre, Saliha Ö.’yü, ilişkilerini kocasına söylemekle tehdit etti. Bunun üzerine sevgililer arasında tartışma çıktı. Saliha Ö., tartışma sırasında yanında getirdiği tabancayla Akman’ı göğsünden vurdu.

HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralanan Sadık Akman çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Çumra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Akman yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Saliha Ö. ise Çumra Polis Merkezi’ne giderek, teslim oldu.

TESLİM OLDU İFADE VERDİ
Saliha Ö.’nün polise verdiği ilk ifadesinde, “Sadık Akman ile bir süredir ilişkimiz vardı. Beni ilişkimizi eşime söylemekle tehdit ediyordu. Tren garının oradaki tuvalette buluştuk. Tartışmaya başladık. Beni yine tehdit edince Sadık Akman’ı vurdum” dediği öğrenildi.

Saliha Ö., bu sabah adliyeye sevk edildi. Adliye önünde bekleyen yakınlarının, Saliha Ö.’ye “Dik dur bacım” diye seslenmeleri dikkat çekti.

Bir yanıt yazın