Genel

Katılım bankası duyurdu: Ankara’da yarı fiyatına tarla, iş yeri ve daire satışı yapılacak!

Albaraka Türk Katılım Bankası, artan gayrimenkul fiyatlarından sonra Ankara ilinde bulunan tarla, iş yeri ve daireleri uygun seviyelerden fiyat teklifine açtığını bildirdi. Banka, ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI TARLA SATIŞI ANKARA

Son dönemlerde bankacılık sektöründe ki popülerliği günden güne artan katılım bankalarından olan Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni dönemde artan taşınmaz fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldığını duyurdu. Banka, Ankara ilinde bulunan bir tarla için uygun fiyatlı ihale düzenleyerek duyurusunu destekledi.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın “Albaraka Gayrimenkul” platformu aracılığı ile yayınlamış olduğu ihale ile satışa sunulan tarlanın, Ankara ilinin Mamak ilçesinde bulunduğu ve tarlanın yarı hissesinin satılacağı bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili ihalenin başlangıç bedelini 150 bin TL olarak duyurdu.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI DAİRE SATIŞI ANKARA

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın Albaraka Gayrimenkul platformu aracılığı ile yayınlamış olduğu ikinci ihale ile satışa sunulan dairenin, Ankara ilinin Kızılcahamam ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Kullanım alanı 129 metrekare olan dairenin 3+1 büyüklüğünde olduğu belirtilirken, dairenin balkonunun bulunduğu ve bir apartmanın 4’üncü katında yer aldığı bildirildi.

Albaraka Türk Katılım Bankası, kendisine ait olan ihale platformu aracılığı ile fiyat teklifine açmış olduğu daire için sunulacak olan asgari teklifin 600 bin TL olduğunu bildirdi.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI İŞ YERİ SATIŞI ANKARA

Albaraka Türk Katılım Bankası’ının Albaraka Gayrimenkul platformu aracılığı ile yayınlamış olduğu üçüncü ihale satışa sunulan iş yerinin, Ankara ilinin Mamak ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Kullanım alanı 127 metrekare olan bildirilen iş yeri için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 475 bin TL olarak bildirildi.