Ekonomiİzmir Haberleri

Kamu bankalarından İzmirlilere ve İzmir’de yatırım yapmak isteyenlere müjde: Daire ve arsa fiyatları yarıya düşürüldü! 205 bin TL’ye…

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank İzmir’in farklı bölgelerinde bulunan icralık gayrimenkuller için kendi bünyelerinde yeni ihaleler düzenlediklerini duyurdu.

VAKIFBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank, anlaşmaya varmış olduğu Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni bir ihale geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında İzmir- Tire’de bulunan 84 metrekarelik 2+1 daireyi satışa çıkardığını belirten banka, ihale başlangıç bedelini 600 bin TL, ihaleye katılmak için Tire şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 30 bin TL olarak açıkladı.

HALKBANK’TA İZMİR’DE SATILIK ARSA İLANI!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Halkbank, kendi platformu olan Halkbank Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale geliştirdiğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan arsa nitelikli icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlenmiş olan ihale kapsamında satışa sunulan arsanın toplam kullanım alanı 550 metrekare olarak açıklandı. Arsanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten Halkbank, ihale başlangıç bedelini 205 bin TL, ihaleye katılabilmek için Ödemiş şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 6 bin 150 TL olarak duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası anlaşmada olduğu Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, söz konusu ihale kapsamında icralık bir daireyi satışa sunduğunu belirtirken ihaleye ve ihaleye konu olan icralık daireye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası, düzenlemiş olduğu yeni ihale kapsamında satışa sunulmuş olan dairenin İzmir ilinin Kiraz ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunduğunu belirtti. Dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, gayrimenkulün toplam kullanım alanını 101 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 462 bin 500 TL, ihaleye katılabilmek için Kiraz şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 27 bin 750 TL olarak belirlendi.