Gündem

Kabine Yarın Toplanacak Gündemde Hangi Konular Olacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak. Toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yarın Beştepe’de yapılacak. Toplantıda güncel vakalar, aşılamadaki son durum, yüz yüze eğitimde alınacak pandemi önlemleri konuşulacak.

Güncel Vakalar ve Salgın Önlemleri Değerlendirilecek

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın yapılacak toplantıda ana gündem yüz yüze eğitim süreci ve bu süreçte alınan pandemi önlemleri olacak. Toplantıda ayrıca yerli aşı çalışmaları konusu da konuşulacak. Toplantının gündemindeki günlük vaka sayıları, ve yerli aşı çalışmaları konusunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bilgilendirme yapması bekleniyor. Bilim Kurulu’nun vaka oranları değerlendirmesi ve salgın kapsamında alınan yeni tedbirler toplantıda konuşulacak.

Afganistan’daki Son Durum Konuşulacak

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında gündeme alınacak bir diğer konu ise Afganistan ve Afganistan’dan yayılan göç dalgası ve göçlere karşı alınacak tedbirler olacak. Afganistan’daki son durum ve tahliye sürecinin ardından yaşanan gelişmeler konuşulacak.