Magazin

Kaan Yıldırım ve Hande Erçel Tekrar Bir Araya mı Geliyor? Seneler Önce Yayınlanan ve Farklı Konusu ile Dikkat Çeken ‘Halka’ Ekranlara Geri Dönüyor!

Türk dizilerinin işlediği konulara nazaran daha farklı bir konu ile dört sene önce ekranlarda yer bulan Halka dizisi, yayınladığı dönemin en ilgi çekici yapımları arasında yer alıyordu. Dizinin yeni bölümleri ekranlara döneceğine yönelik haberlerin çıkması, dizinin hayranlarının heyecanlanmasına neden oldu. Akıllara ise, kısa süre önce ayrılan Hande Erçel ve Kaan Yıldırım ikilisinin dizideki rollerine geri dönüp dönmeyeceği geldi. Detaylar haberimizde…

TRT 1 ekranlarında 2018 yılında seyirci ile buluşan Halka dizisi, polisiye türünde bir yapım olarak karşımıza çıkmıştı. Senaryosunu Selim Bener, Aziz Tuna, Meryem Diri ve Ali Demirel’in kaleme aldığı yapım farklı konusu ile beğenilmişti.

Genç Oyuncuların Yıldızı Parlamıştı

Dizinin farklı konusu kadar oyuncu kadrosu da oldukça ilgi çekmişti. Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan ve Nazan Kesal gibi usta oyuncular paylaşırken, pek çok genç oyuncu bu yapımda yıldızını parlatmıştı. Serkan Çayoğlu, Hazal Subaşı, Hande Erçel ve Kaan Yıldırım gibi genç oyuncular, gösterdikleri başarılı performanslar ile isimlerinden bahsettirmişlerdi.

Kaan ve Cihangir isimlerinde, birbirlerinden tamamen farklı karakterlere ve hayat şartlarına sahip iki gencin yolları tesadüf eseri kesişir. İki karakterin de zamanla kaderleri olarak kabul ettikleri bir komplonun içinde kendilerini bulurlar. Kaan ve Cihangir’in gizemle dolu bu mücadelesi tam 19 bölüm yayınlanmış ancak beklenen izlenme oranlarını yakalayamadıkları için ekranlardaki macerası uzun soluklu olmamıştı.

Halka Geri Dönüyor! Peki ya Hande ve Kaan?

Dizinin ekranlara veda etmesi ile hayranları büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Ancak TRT müjdeli haberi verdi. Halka dizisinin yeni bölümlerini TRT’nin dijital platformundan yayınlacağı ve sekiz bölümden oluşacağı açıklandı.

2018 yılında Halka dizisi setinde tanışan Hande Erçel ve Kaan Yıldırım geçtiğimiz aylarda sürpriz bir aşka yelken açmış ancak geçtiğimiz günlerde birlikteliklerine son vermişlerdi. Halka dizisi ile yıldızlarını parlatan genç oyuncuların yeni bölümlerde birlikte yer alıp almayacağı sosyal medyada en çok merak edilen konu oldu.