Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de bugün bu yolları kullanacaklar dikkat: Girişler yasak olacak!

İzmir’de bugün trafiğe çıkacak vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. 1 Mayıs dolayısıyla kentte bazı yollar trafiğe kapatılacak. Alsancak’a çıkan yolların kapatılacağı duyuruldu. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kapalı olacak yollar vatandaşlar için açıklandı.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

İzmir’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak olan kutlamalar nedeniyle Alsancak’a çıkan yolların bazıları kapatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi;

“Konak Atatürk Caddesi (1. Kordon), Konak Cumhuriyet Bulvarı (2. Kordon), Konak Talatpaşa Bulvarı, Konak Vasıf Çınar Bulvarı, Konak Şehit Nevres Bulvarı, Konak Plevne Bulvarı, Konak Gaziosmanpaşa Bulvarı araç trafiğine kapatılacak. Bu belirtilen güzergâhlar araç trafiğine kapatılacak ve park etmeye müsaade edilmeyecektir. Ayrıca, Altınyol Karşıyaka-Bornova istikametinden Liman Caddesine gelen akım trafik yoğunluğuna göre Zafer Payzın Kavşağı’ndan kesilerek merkez istikametine yönlendirilecektir. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı ve Konak Tünellerinden merkeze gelen akım ise Fevzi Paşa Bulvarı’na yönlendirilecek, Cumhuriyet Meydanı istikametine akım verilmeyecektir.”