Gündemİzmir Haberleri

İzmir Urla’da her yerde aranan tur teknesi sahibinden acı haber: Cesedi ağaca asılı bulundu!

İzmir’in Urla ilçesinde 27 gündür kayıp olarak aranan tur teknesi sahibi Ali Günaltın’ın cansız bedeni bulundu. Bisikletiyle gezmeye çıkan ve geri dönmeyen Günaltın günlerdir aranıyordu. Ekipler, Günaltın’ı ormanda ağaca asılı olarak buldu. İntihar ettiği düşünülen Günaltın’ın cansız bedeni jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İzmir’in Urla ilçesi Özbek Mahallesi’nde tur teknesi sahibi Ali Günaltın, 13 Mayıs tarihinde bisikletiyle gezmeye çıktıktan sonra kayboldu. Kendisinden haber alamayan yakınları durumu hemen ekiplere bildirdi. Jandarma, Ali Günaltın’ın bulunması için çalışma başlattı. AFAD ve jandarma ekipleriyle mahallelinin katıldığı arama çalışmalarında iz sürme köpekleri de kullanıldı. Ancak arama faaliyetlerinden sonuç alınamadı. 10’uncu günden itibaren arama kurtarma çalışmaları, Urla İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli askerler ve Günaltın’ın yakınlarının katılımıyla geniş bir alanda yürütülmeye başlandı.

Urla genelindeki koylar, ormanlar ve dağlık bölgeler didik didik arandı. Aramalar sürerken Günaltın’ın ortaya çıkan bir evin güvenlik kamerasınca kaydedilen son görüntülerinde bisikletiyle yolculuk yaptığı belirlendi.

ORMANDA AĞACA ASILI BULUNDU

Jandarma ekipleri, 27 gündür kayıp olan Ali Günaltın’ın cesedine ulaştı. Günaltın, Özbek Mahallesi yakınlarındaki ormanda ağaca asılı bulundu. İntihar ettiği düşünülen Ali Günaltın’ın cansız bedeni jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattı.