Denizli HaberleriGündemİzmir Haberleri

İzmir Gaziemir’de eski eşinin sevgilisini öldürdü sonra da intihar etti!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde Fatih N. eski eşi Olena N.'den olan çocuklarını görmek için geldi. Olena N. oğlunu almaya sevgilisi ile gelince Fatih N. aralarında çıkan tartışma sonucu önce eski eşinin arkadaşını silahla vurdu, ardından intihar etti.

İzmir’in Gaziemir ilçesinde saat 23.00 sıralarında 3 yıl önce boşanan 46 yaşındaki Fatih N. isimli şahıs eski eşinden olan çocuğunu görmek için Denizli’den İzmir’e geldi. Anne Olena N. sevgilisi Hasan Yavuz ile oğlunu almaya gelmesi üzerine tartışma yaşandı.

ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

Taraflar yüksek sesle birbirlerine hakaret edince, çevredekiler rahatsız oldu. Bunun üzerine Fatih N. ile Hasan Yavuz, konuşmak üzere lobiden çıkarak otelin otoparkına gitti. burada da devam eden tartışma kavgaya dönüştü. Fatih N., üzerinde bulunan tabanca ile Yavuz’u başında vurdu. Çevredekiler silah sesinin geldiği yere giderken bu kez Fatih N. tabanca ile kendisi başından vurarak intihar etti.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde iki kişinin de öldüğünü belirledi. Hasan Yavuz ve Fatih N.’nin öldüğü duyan yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Olena N., ifadesi alımmak üzere emniyete götürülürken, Hasan Yavuz ve Fatih N.’nin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Fatih N.ve Olena N.’nin büyük kızlarının babasıyla görüşmeye gelmek istemediği öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.