Manşet

İzmir ‘de TIR Kazası! TIR Şarampole Yuvarlandı! 3 Yaralı Var!

Sabah saatlerinde İzmir Bornova ilçesinde TIR kazası meydana geldi. Kazadan gelen bilgiye göre aynı yöne giden iki TIR  yol tarifi için durdurduğu ve yol ayrımında bekleyen tıra aynı istikamette gitmekte olan bir başka tır çarptı. Yaşanan bu kazanın sonucunda 2 ‘si ağır olmak üzere 3 yaralı olduğu tespit edildi.

TIR Şarampole Yuvarlandı

Çevrede kaza anına şahit olan vatandaşlardan gelen iddialara göre Buca – Bornova yönüne gitmekte olan plakalı sürücü Osman E., aracını durdurup, aynı istikamette gitmekte olan ve arkasından gelen Halil A., idaresindeki TIR’ı, 2. Sanayi Sitesi Yeşilova yol ayrımında durdurdu. Halil A.’nın kullanmış olduğu TIR’ın yolcu koltuğuna binen Osman E., gidecekleri yolun tarifi sorarken, aynı yöne gitmekte olan Veli G. idaresindeki 32 LZ 601 plakalı TIR, Halil A.’nın kullandığı TIR’ın dorsesi’ne çarptı.

Kazanın ardından Halil A.’nın kullandığı TIR şarampole yuvarlanırken, Velig.’nin içinde bulunduğu TIR hurdaya döndü. Çevrede kazaya şahit olan vatandaşlar ekiplere haber verdi. Halil A.’nın ve Veli G.’nin durumunun ağır olduğu Osman E’nin ise hafif olduğu öğrenildi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Konuya ilişkin soruşturma devam ediyor.