Genel

İzmir Beydağ’da yatırımlık arsa arayanlar dikkat! Devlet, arsa fiyatlarını 205 bin TL’ye kadar düşürdü! İzmir satılık arsa fiyatları!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Halkbank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarından ötürü yatırım yapma hayallerini ertelemek durumunda kalan vatandaşlara seslendi. Banka, İzmir ilinin Beydağ ilçesinde 3 adet arsanın satışa çıkarıldığını belirtti.

HALKBANK’TAN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK ARSA!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu yeni ihaleye konu olan arsanın kullanım alanı 550 metrekare olarak duyurulmuştur. Banka, İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan yatırımlık arsa için verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 205 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelinin ise 6 bin 150 TL olduğunu açıklamıştır.

HALKBANK’TAN İZMİR BEYDAĞ’DA MİLYONLUK ARSA!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci arsanın İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Aktepe Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Söz konusu arsanın satışı için yeni bir ihale düzenlendiğini belirten banka, ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan arsanın büyüklüğü 5 bin 500 metrekare olarak açıklandı. İhale başlangıç fiyatı 1 milyon 380 bin TL olarak açıklanan arsa için yatırılması gereken teminat bedeli 41 bin 400 TL olarak bildirildi.

HALKBANK’TAN İZMİR BEYDAĞ’DA UYGUN FİYATLI YATIRIMLIK ARSA!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu üçüncü arsanın da İzmir ilinin Beydağ ilçesinde olduğu öğrenildi. Söz konusu arsanın satışı için yeni bir ihale düzenlediğini belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan arsanın kullanım alanı 2.999,85 metrekare olarak belirlendi. Banka, arsa için verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 684 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelinin ise 20 bin 520 TL olduğunu bildirdi.