EkonomiGündem

İstanbulkart’ı olanlar dikkat: 40 TL verilecek!

İstanbulkart’ı olanlar için kampanya başlatıldı. Neredeyse her alanda kullanılan İstanbulkart ile ilgili kampanyanın detayları duyuruldu. Akbank kartıyla İstanbulkart yüklemelerine 40 TL kazanılacak. Kampanyadan 18-26 yaş arası öğrenciler yararlanabilecek. Buna göre Akbank, 18-26 yaş aralığında öğrenci olan ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişilerin kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi.

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında öğrenci olan ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir.

Akbank FAV’a; Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar sayfasından Akbank FAV’a Katıl diyerek veya Hemen FAV’a Katıl ile başvuru formu doldurularak katılım sağlanabilir.

İstanbulKart’a yapılacak yüklemelerini Akbank Kartları ile Akbank Mobil’den yapan Akbank FAV üyeleri, her ay yüklemelerinde 40 TL’ye varan hediye kazanacaktır.

Sadece Akbank Mobil üzerinden yapılacak İstanbulkart yüklemeleri ödüllendirilecektir.

Akbank Mobil’den Hesaplar ve Kartlar > Tümü > Kartlarım > İstanbulkart Ekle adımları takip edilerek İstanbulkart’a bakiye yükleme işlemi gerçekleştirilebilir.

Kampanya kapsamında kazanılabilecek maksimum hediye tutarı her ay 40 TL ile sınırlıdır.

Kampanyaya bireysel Axess, Wings, Free, Neo ve Akbank Kart kartları dahildir. Ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir. Ek kartlar kampanya kapsamındadır.

Kampanya müşteri bazındadır, kampanyadan bir müşteri her ay bir kez faydalanabilecektir ve en fazla 40 TL kazanabilecektir.

Hak edilen hediye tutarı, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra harcamayı takip eden ayın ilk 10 iş günü içinde ödemelerin gerçekleştiği Akbank Banka veya Kredi Kartına yüklenecektir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen hediye tutarı geri alınacaktır. Hediye tutarının kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Söz konusu kampanya katılımında hiçbir ücret alınmamakta, kampanya koşulu sağlanmadığı için ek bir ücret / ceza yansıtılmamaktadır.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.