Gündem

İstanbul Fikirtepe'de iki aile birbirine girdi! Polis zor ayırdı…

İstanbul Fikirtepe’de iki çocuğun kavga etmesiyle aileler olaya müdahale etti. İki aile kendi arasında kavga etmeye başlarken şahıslardan biri diğer ailenin evini yaktı.

YARALANAN OLMADI
Faciaya davetiye çıkarılan anlara tanık olan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında ölen yada yaralananın olmaması büyük felaketin önüne geçti.

“HERKES EKMEĞİ İLE GEÇİNİYOR”
Olaya tanık olan bir mahalle sakini “Çocuk kavgası büyük kavgaya döndü. Büyük kavgadan sonra burada oturanlar evi yaktı. Bu ayıp bir şey. Böyle bir şey olmaz. Evde tüpler var bu olacak şey değil. Kağıt toplayarak geçiniyorsunuz. Bir parça ekmek bulunca yiyorsun bulamayınca aç kalıyorsun. Böyle şeyler ayıp bir şey. Herkes ekmeği ile geçiniyor. Bayram üstü kalp kurmaya gerek yok.” ifadelerini kullandı.

“ORADAKİLERİN EVİ VAR AMA BİZİM EVİMİZ YOK”
Çıkan yangında evden son anda çocuğunu kurtardığını belirten Ahmet B. “Ben çocuğumun canını zor kurtardım. Oradakilerin evleri var ama bizim evimiz yok. Komple yandı. Kavgada evi yaktı, bunu yapan belli. Polisin gözü önünde yaptılar. İki buçuk yaşında bir çocuğum var içeriden zor kurtardım. Ama bunu yapan kasıtlı olarak yapıyor. İsmini söylemeyeceğim. Birbirlerinin üzerine atıyorlar suçu.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın