Kamu

İŞKUR'dan temizlik personeli alımı! İŞKUR başvuru ekranı

Yayınlanan ve başvurusu devam eden iş ilanları kapsamında, Türkiye geneli 3.280 temizlik personeli alımı yapılacaktır. 56 bin civarında açık ilan ile personel alımı yapan İŞKUR, temizlik görevlisi pozisyonuna da online olarak başvuruları kabul ediyor. Özel sektör ve kamu kurumu bünyesine yapılacak olan alımlara başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olmaları ve sağlık problemlerinin bulunmaması gerekmektedir. İşte detaylar…

Başvuru Şartları Neler?

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

– En az ilköğretim mezunu olmak,

– Sağlık problemi bulunmamak,

– Takım çalışmasına yatkın,

– Kişisel temizliğine önem veren,

İŞKUR’a Kayıt Şartları

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

İŞKUR’a Nasıl Kayıt Yaptırılır?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

Ücret Garanti Fonu

İşverenin iflas etmesi, borç ödemekten aciz vesikası alması, konkordato ilan etmesi vs. durumlarında işçiler alamadıkları son 3 aylık maaşlarını İşkur’a başvurarak almaları mümkündür.

Temizlik Görevlisi Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Söz konusu temizlik personeli ilanlarına başvuru yapacak adayların BURAYA tıkladıktan sonra açılan penceredeki kendilerine uygun ilanların özel başvuru şartlarını görebilir ve başvuru yapabilir.

Bir yanıt yazın