Ekonomi

İş Bankası’ndan 700 Bin TL’ye Satılık: Denize Sıfır Dubleks Daire!

Denize sıfır daire sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! İş Bankası, deniz manzaralı, 128 metrekare büyüklüğündeki dublex evi, nakit ve kredili alım kolaylığı ile sadece 700 bin TL’den satışa çıkardı. Bankadan satılık dublex daire Kocaeli il sınırları içerisinde yer almakta olup denize uzaklığı 70 metredir.

Satışa sunulan konut bulunduğu konum itibariyle her yere kolay ulaşım imkânı sunduğu gibi günlük alışverişlerin rahatlıkla yapılabileceği bir noktadadır. Yakın çevresinde; Halk Plajı, Banka Şubeleri, Belediye binası, Spor Alanları, Eczaneler, Alışveriş Merkezleri, Çocuk Parkları, İlkokul, Ortaokul, Lise ve Marketler bulunmaktadır.

Bankadan satılık gayrimenkulün kullanım alanlarına yer verecek olursak; 4 oda, 2 salon, 2 mutfak, 1 hol, 1 kiler, 2 banyo-wc ve 3 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Şehir merkezindeki bu konutun ısınma sitemi ise doğalgaz ile sağlanmaktadır. Bina çevresi duvarla çevirili olup, son derece güvenliklidir. Sitenin bahçesinde çeşitli çiçekler ve ağaçlar yer almaktadır.

Emsallerine oranla 5/1’i fiyata satışa sunulan bu daire krediye uygunluğu ile de ön plana çıkmaktadır. Bankadan satılık bu evi almak isteyenler ister 700 bin TL’ye nakit ister bankanın sunmuş olduğu konut kredisi imkânlarından faydalanarak uygun taksitlerle satın alabilirler.

İş Bankası bu konutu açık teklif usulü ile satmakta olup, hemen satın almak isteyenlerin minimum 5.000 TL fiyat artışı yaparak 705.000 TL’ye hemen sahip olma şansını yakalayabilir. Satın almak veya da teklifte bulunmak isteyenler için aşağıda ilgili sayfaya ait link verilmiştir.

Gerek bulunduğu konum, gerek yapı özellikleri, gerekse fiyat uygunluğu açısından kaçırılmayacak fırsatta bir gayrimenkul satışıdır. İş Bankası’ndan satılık bu daire ile ilgili merak edilen diğer tüm detaylara aşağıda yer verildi…

GENEL ÖZELLİKLERİ

B2 1 bağımsız bölüm numaralı taşınmaz, B bloğun doğu cephesinde zemin + 1 normal katta konumludur. Taşınmaz mimari projesine göre zemin katta; yaklaşık 63 m² + 10 m² teras alanlı, 1 normal katta; yaklaşık 65 m² alanlı olmak üzere toplam 128 m² + 10 m² teras alanlıdır.

Adres: Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Körfez Mahallesi, Konca Caddesi, No:31, B Blok, B2 Giriş, BB: 1

Satın Alma Linki: https://www.istegayrimenkul.com/gm-details.intengo?gayrimenkulId=8941&cid=28038839#16323