Ekonomi

ING Bank’tan 3 ay geri ödemesiz 50 bin lira kredi kampanyası

ING Bank tarafından bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada ihtiyaç kredisi duyuruldu. Bu ihtiyaç kredisi kampanyasında 50 bin liraya kadar başvuru yapıldığı ve 36 aya kadar vade imkanı sunulduğu belirtildi. Ayrıca faizlerin yüzde 1,49’dan başladığı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak ING Bank tarafından yapılan açıklamada “ING’li olun ya da olmayın, Cepte Kredi ile %1,49’dan başlayan faizlerle ihtiyaç kredinize şubeye gitmeden, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden başvurun. Üstelik 36 aya varan vade ve 3 ay erteleme seçeneği ile…” ifadeleri kullanıldı.

ÖRNEK ÖDEME

Bu kredi için bazı özellikler de yer almaktadır. Bütçeyi yormayacak faiz oranlarından yararlanılabildiği gibi Turuncu Ekstra nakit iade avantajı ile rahat ödeme imkanı sağlanıyor.

Kredi hesaplama aracı ile 50 bin lira kredi hesaplandığında 36 ay vade ve yüzde 1,49 faiz oranı kapsamında 250 lira tahsis ücreti ile aylık ödeme 1895 lira oluyor. Ayrıca toplam geri ödeme 68 bin lira oluyor.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Kredi kampanyasında faiz oranı yüzde 1,49 ile 2,39 arasında ödeme performansında göre değişmektedir. ING Bank müşterisi olmayanlar için “kredinizin onaylanmasının ardından, şubeye gitmeden evraklarınızı kurye aracılığı ile tamamlayıp kredinizi kullanabilirsiniz” açıklaması yapılmıştır.

3 ay erteleme kampanyası 5.001-50.000 TL arasındaki tutarlar için ve 36 ay vadeye kadar uygulanır. 36 ay seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur. Bu kampanyadan, 31 Aralık 2020’ye kadar yararlanabilirsiniz.

BAŞVURU DETAYLARI 

Bu kredi için online olarak başvuru yapabilirsiniz. Aşağıdaki linkte açılan sayfanın en altında bulunan ‘Başvur’ butonuna tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.