Ekonomi

Hyundai Tucson 176 Bin, Volkswagen Polo 101 Bin, Opel Corsa 117 Bin TL satışa çıktı: Yılbaşı gelmeden almak isteyenlere duyuruldu!

Hyundai Tucson 176 Bin 250 TL, Volkswagen Polo, 101 Bin 250 TL, Opel Corsa 117 Bin 250 TL olmak üzere birçok araç uygun fiyattan satışa çıktı. Söz konusu fiyatlardan araç sahibi olmak isteyenler bakanlık tarafından yapılan ihaleye katılım sağlayabilirler.

Yılbaşından önce araç satın almak isteyen vatandaşları ilgilendiriyor. Ticaret Bakanlığı uygun fiyatlı ikinci el araç satışları yapıyor. Araçlara teklif vermek isteyenlerin Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen satış ihalelerine katılım sağlaması gerekiyor. 18 Yaşından küçük olanlar ihalelere katılım sağlayamıyorlar. Vatandaşların ihalelere teklif verebilmek için ise teminat vermeleri gerekiyor.

Bu kişiler ihaleye katılamaz

İstekli veya vekil sıfatıyla işletme müdürlüklerine yapılacak ihalelere;

a) İhalelere katılmaktan yasaklananlar,

b) Tüm Bakanlık personeli ile bunların eşleri ve birinci dereceye kadar (birinci derece dahil) kan ve sıhri hısımları, (a) ve (b) bentlerinde sayılan şahısların sermayesinin çoğunluğuna sahip bulunduğu tüzel kişiler veya yönetim kurulunda görev aldığı tüzel kişiler, katılamazlar.

(2) İşletme müdürlüğünde görevli iken bu görevlerinden ayrılmış olanlar görevlerinden ayrıldıkları tarihten itibaren yapılacak ihalelere bir yıl süreyle giremezler.

Elektronik ihaleye nasıl erişebilirim?

Herhangi bir internet arama motorunda “e-ihale” kriteri ile arama yapmanız halinde karşılaşacağınız ilk sonuçlar e-ihale uygulamasına ait olacaktır. Diğer taraftan e-ihale sistemine www.eihale.gov.tr adresinden ve e-devlet üzerinden e-ihale uygulamasına erişilmesi mümkündür.