Magazin

Hande Erçel ve Kerem Bursin ilişkisi hakkında şok iddia! Her şeyi sildi, bir tek o fotoğrafları bıraktı!

Ekranların sevilen iki oyuncusu olan Hande Erçel ve Kerem Bursin, başrolü paylaştıkları Sen Çal Kapımı isimli dizide tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Bir süredir birliktelik yaşayan ikili ile ilgili, sevenlerini üzen şok bir iddia ortaya atıldı. Hande Erçel’in Instagram hesabında yer alan paylaşımlarında yaptığı düzenlemeler, dikkatlerden kaçmadı. Erçel’in yaptığı paylaşım düzenlemeleri, ikilinin ayrıldığı ile ilgili dedikoduların ortaya atılmasına sebep oldu.

Her Şeyi Sildi!

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile yaşadığı birlikteliği sonlandırdıktan hemen sonra Sen Çal Kapımı isimli dizide Kerem Bursin ile rol almaya başlayan Hande Erçel, bir süre sonra partneri Bursin ile yakınlaşmış ve ikili tüm hayranlarını sevindiren ilişki kararlarını açıklamıştı. Yaklaşık olarak bir yılı aşkın süredir ilişkilerini dolu dizgin sürdüren çift, ilişkilerinin başlarında çıktıkları Maldivler tatilinden sonra birlikte çekildikleri fotoğrafları Instagram hesaplarında paylaşmış ve ilişkilerini bu şekilde magazin basınına duyurmuşlardı.

Bir süredir beraber paylaşım yapmayan ve bu neden ile haklarında ayrılık dedikodularının yayılmasına zemin sağlayan ünlü çiftin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Şimdiye kadar çıkan bütün ayrılık haberlerine karşı sessizliğini korumayı başaran Hande Erçel, Instagram hesabında Kerem Bursin ile olan fotoğraflarını kaldırdı!

Sadece Dizi Fotoğrafları Kaldı!

Hande Erçel’in Kerem Bursin ile çekilmiş olduğu özel fotoğrafları Instagram hesabından kaldırması, ikili hakkında bir süredir konuşulan ayrılık haberlerinin doğru olduğunu düşündürdü. Erçel, Instagram hesabında Kerem Bursin’e dair sadece Sen Çal Kapımı isimli dizide çekilmiş oldukları fotoğrafları bıraktı. Ancak o fotoğraflarda da ikilinin yalnız poz vermiş olması, Hande Erçel ve Kerem Bursin ilişkisi konusunda kafaların karışmasına sebep oldu.

Annenin Çabası İşe Yaramadı!

Bir süredir ayrıldıkları konuşulan Hande Erçel ve Kerem Bursin’in aralık ayında da ayrıldığı ancak o zamanlarda Kerem Bursin’in annesi Çiğdem Bursin’in devreye girdiği ve bu ilişkinin devam etmesi için çaba sarf ettiği iddia edilmişti. Hande Erçel’in, Instagram hesabından yaptığı paylaşımları bugün kaldırması, anne Çiğdem Bursin’in çabalarının yetersiz kaldığını düşündürdü.