Genel

Halkbank’tan Mersin’de Lüks Sitede Apartman Dairesi; Üstelik 117 Bin TL’si Olan Hemen Alabiliyor! Satın Alabilmek İçin Son Gün…

İcralık satışlar aracılığıyla sadece araçlar değil; konut ve işyeri gibi yapılar ile arsa ve tarla gibi yerler de satılabiliyor. Teminat gösterilen her şeyin satılabildiği icralık satışlarda en çok talep gören kuşkusuz konutlar oluyor. Konutlarını belirli periyotlar ile satışa çıkaran ve e-İhale yöntemi ile satan Halkbank ise, temmuz ayı içerisinde Mersin’in en lüks bölgelerinden birinde ev satışı gerçekleştirmeyi planlıyor.

Halkbank, Mersin’in Yenişehir İlçesinden Ev Satışa Çıkarıyor

Merak ile takip edilen Halkbank icralık konut satışlarına bugün itibariyle bir yenisi daha ekleniyor. Bu ay içerisinde ihalesini tamamlayacağı bir konut ilanı daha yayınlamış olan Halkbank, bu kez Mersin ilinin Yenişehir ilçesinde bulunan lüks bir sitede yer alan apartman dairesini satışa koymuş bulunuyor.

Halkbank, Mersindeki Ev İçin 117 Bin TL Teminat İstiyor

Gerçekleştireceği icralık satışa ilişkin detaylı bir duyuru metni yayınlayan Halkbank, Mersin ilinin Yenişehir ilçesinde bulunan 213 metrekarelik konutun satışını gerçekleştirmek için düğmeye basıyor. Bu ay içerisinde satışını tamamlayacak olan Halkbank, bu konutun ihale başlangıç bedelini 1 milyon 170 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor. Henüz hiçbir teklif ile buluşmamış olan bu konutu e-İhale yöntemi ile satın alabilmek için ödenmesi gereken teminat bedeli ise, Halkbank tarafından 117 bin TL olarak açıklanmış bulunuyor.

Dileyen Kredi de Kullanabiliyor

İcralık satışların tek avantajı piyasa değerinin neredeyse yarı fiyatına mal ya da mülk satın olmak olmuyor. Tam aksine teminatı gösterebilen vatandaşlar, ihaleyi kazanması halinde söz konusu mal ya da mülkü alabilmek için banka kredilerinden yararlanabiliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bu kolaylığı tanıyan bankalardan biri olan Halkbank da ihtiyacı olan icralık evin satışını üzerine alabilmesi için kredi veriyor.