Genelİzmir HaberleriYerel Haberler

Kaymakam Demir “Gaziler baş tacımız” 

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir beraberinde kamu Kurum yöneticileri ile birlikte Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. 

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, eşi Dilek Demir ve beraberinde, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Yetkin Koçaş, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek ile birlikte Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Halil Taşçı ve gaziler ile bir süre sohbet etti, sorunlarını dinledi. 

“Her zaman yanınızdayız.” 

Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı, ziyaretten memnuniyetini belirterek şunları söyledi. “Sayın Kaymakamımız, eşi Dilek hanımefendi, Komutanımız, Müftümüz ve Emniyet ve Nüfus Müdürlerimizin bizi ziyaretleri beni olduğu kadar gazilerimizi de çok ama çok duygulandırdı ve onurlandırdı. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Sayın Kaymakamımız bizleri hiç yalnız bırakmıyor, soranlarımızla yakından ilgilendiği için kendimizi çok şanslı görüyoruz. Gazilerimizi fırsat buldukça ziyaret edeceklerini ve onları dinleyeceklerini belirten Kaymakam Demir “Gaziler bizim baş tacımız. Vatanı korumak için göğüslerini siper ettiler. Kardeşleriniz olarak her zaman yanınızdayız. Sizler bizim emanetimizsiniz. Kapımız sizlere her zaman açık.” dedi. Kaymakam Demir ve beraberindekiler Karşıyaka Muharip Gaziler Derneğinde gazilerle bir süre oturupsohbet etti, gazilerin sorunları olup olmadığını sordular.