Spor

Göztepe’ye koronavirüs şoku! Yeni transfer pozitif çıktı!

Süper Lig'in İzmir temsilcisi Göztepe koronavirüs şoku yaşıyor. Sarı kırmızılı ekibin yurt dışından transfer ettiği bir oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Alınan bilgiye göre Göztepe’nin yurt dışından yeni transfer ettiği futbolcuda koronavirüs tespit edildi. Yapılan test sonucunun pozitif çıkmasına rağmen futbolcunun hiçbir semptom göstermediği bildirildi. Koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcunun Afyonkarahisar kampına gönderilmediği ve ev izolasyonuna tabii tutulduğu öğrenildi.

Göztepe Spor Kulübünün resmi sitesinden yayınlanan açıklamada; “Futbol A takımımız ile yeni sözleşme imzalayan oyuncumuza yapılan Covid 19 PCR testi neticesinde sonucunun pozitif olduğu tespit edilmiştir. Afyon kampına dahil edilmeyen oyuncumuz ev izalasyonuna alınmış ve tedavisine başlanmıştır. Konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

Göztepe’de koronavirüse yakalanan futbolcunun kim olduğuna dair ise soru işaretleri devam ediyor. Koronavirüs olduğu açıklanan oyuncunun, sarı kırmızılı ekibe yeni katılan ve Göztepe’nin kampa katılmayan tek futbolcusu olan Cherif Ndiaye olduğu iddia edildi.