GenelGündemManşetSpor

Galatasaray’dan transfer hareketlenmesi! Orta sahaya Hernani

Galatasaray’da bu ay seçim heyecanı yaşanacak olsa da transfer çalışmaları devam ediyor. Galatasaray çalışmaları sürdürürken, bir iddia da italya’dan geldi. Orta sahasına takviye isteyen cimbom’un Parma’nın 27 yaşındaki oyuncusu Hernani’yi gündemine aldığı konuşuluyor. İtalyan medyası ayrıca Galatasaray’ın oyuncuyu yaz aylarında kadrosuna katmak için çalışmalar yürüttüğünü yazdı.

BREZİLYA DA İSTİYOR

Parma’nın ligde kalma ihtimali zayıf… Birçok oyuncusuyla yollarını ayıracak. İtalyan basını Hernani’ye Brezilya’dan da talipler olduğunu ancak Galatasaray’ın en ciddi aday olduğunu belirtti.

Parma Sportif Direktörü Javier Ribalta, “Serie B’ye düştükten sonra birçok oyuncuyla yollarımızı ayıracağız. Kontratlara saygım var ama gitmesi gerekenler olacak” diye konuştu.

Kötü giden ve Seri A’da kalma ihtimali oldukça düşük olan Parma’nın birçok oyuncusuyla yollarını ayırabileceğinin belirtildiği haberde, Galatasaray’ın da Hernani’nin en ciddi talibi olduğu vurgulandı. Parma Sportif Direktör Javier Libalta da Hernani haberini doğruladı. Ribalta, “Hernani’nin uzun bir kontratı var. Galatasaray biz ilgilendiğini iletti. Önemli bir teklif gelirse değerlendirebiliriz” diye konuştu.

Parma’dan ayrılmaya hazırlanan Hernani’nin Galatasaray’da oynamaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

SKORER

Defansif özellikleriyle öne çıkmasına rağmen bu sezon takıma önemli skor katkısı yapan Brezilyalı oyuncu, 31 maçta 7 gol attı ve 2 de asist yaptı. Daha önce Athletico Paranaense, Zenit Saint Petersburg ve Saint Etienne’de de görev yapan deneyimli ön liberonun güncel piyasa değeri ise 6,5 milyon euro olarak gösteriliyor.