Gündem

Fahiş Fiyatlarla Mücadele Gündemde! Kabine Yarın Toplanacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak. Toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yarın yapılacak. Fahiş fiyatlar, artan vaka sayıları, yüz yüze eğitim konuları masaya yatırılacak. Peki başka hangi konular gündemde olacak? Detaylar haberimizde…

Fahiş Fiyatlar Gündemde

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yarın haftanın ilk gününde toplanacak. Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek. Toplantının gündeminde fahiş fiyatlarla mücadele, artan koronavirüs vakaları, ölüm oranları, yüz yüze eğitim süreci ve New York’ta bulunan Türk evi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyaretleri konuşulacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ticaret Bakanlığı’na talimatları ile fahiş fiyatlarla ilk mücadele başladı. En yaygın şube ağına sahip 5 büyük market için müfettişler görevlendirildi. Yapılacak toplantıda fahiş fiyatlarla mücadele kapsamında alınacak önlemler konuşulacak.

Sağlık Bakanı Koca Sunum Yapacak

Koronavirüs ile mücadelede alınan önlemler, yüz yüze eğitim, vaka sayıları ve artan ölüm oranları toplantıda masaya yatırılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs kapsamında bir sunum gerçekleştirilecek. 1 Ekim’de başlayacak yeni yasama yılı da kabinenin gündeminde olacak.

Türk Evi açılışı için ABB ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD temasları da gündemde olacak. Kabine Toplantısı yarın yapılacak.