Magazin

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğününe engel… Düğün ertelendi!

Ekranların sevilen oyuncularından Demet Özdemir, 2021 yılının başında şarkıcı Oğuzhan Koç ile yeni bir ilişkiye başladı. Kameralara mutluluk pozları veren ve sonlarının evlilik olduğunu düşündüren ünlü çift, aralık ayında Fransa’ya bir seyahat düzenledi. Seyahat karelerini Instagram hesaplarından paylaşmayı ihmal etmeyen çiftin mutluluğuna herkes imrenirken, tatil dönüşü açıklanan ayrılık kararı şoke etti.

Bir buçuk ay gibi bir süre ayrı kalan ve bu sürede de basına röportaj vermemeyi tercih eden ünlü çift, şubat ayının başında barışma kararı aldıklarını açıklayarak sevenlerini mutlu etti. Kısa bir süre sonra da evlilik kararı alan Özdemir- Koç çifti, bugün nikah masasına oturacaklarken işler istedikleri gibi gitmedi ve düğünü ertelediklerini açıkladı.

BUGÜN EVLENECEKLERDİ!

Bir süredir birlikte olan ve geçtiğimiz aylarda nişanlanan ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile başarılı oyuncu Demet Özdemir, aylardır süren düğün hazırlıkları sonucunda bugün evleneceklerdi. Çiftin düğünü İstanbul Sarıyer’de bulunan lüks bir otelde gerçekleşecek olup, davete çiftin yakın arkadaşları ve aileleri katılacaktı.

AÇIKLAMA YAYINLADILAR!

Bir süredir yoğun bir iş temposu içerisinde çalışan ve arta kalan zamanlarında da düğün hazırlıklarına koşturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, yeni bir açıklama yayınlayarak düğünü ertelemek zorunda kaldıklarını duyurdu.

Günlerdir Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan kuvvetli yağış ve rüzgar sebebi ile AFAD ve Meteoroloji Müdürlüğü’nden gelen açıklamaları dikkate aldıklarını belirten ünlü çift, düğünü başka bir tarihe ertelediklerini açıkladı.

DÜĞÜNÜN YENİ TARİHİ BELLİ OLDU!

Normal şartlarda aylar öncesinde planladıkları programa göre bugün nikah masasına oturmaları gereken çift, yağmur ve rüzgar engeline takıldıklarından ötürü işi şansa bırakmak istemediklerini açıklayarak düğünü ertelediklerini duyurdu. Mekan konusunda bir değişiklik olmadığını belirten Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti, düğünün 28 Ağustos Pazar günü yapılacağını ifade etti.