EkonomiGündem

Cuma günü BİM’e koşun: 6’lısı 55 TL’ye satılacak!

Marketlerdeki kampanyalar ve indirimler vatandaşlar tarafından her zaman büyük ilgiyle karşılanıyor. Hem bütçe dostu olmaları hem de daha fazla ürün almanın mümkün olması, bu kampanyaların en büyük avantajlarından biri oluyor. BİM de her hafta salı ve cuma günleri aktüel kataloğunu duyuruyor. BİM’in aktüel ürünler kataloğu merak edilen konular arasında yer alıyor.

Son zamanlarda birçok market zinciri, müşterilerine sunduğu indirim fırsatlarında daha da cömert davranıyor. Marketler haftalık indirimler, şok fiyat kampanyaları, ürün gruplarına özel indirimler gibi pek çok farklı kampanya düzenliyor. Bu kampanyalarla birlikte, özellikle temel gıda ürünlerinden meyve-sebzeye, temizlik malzemelerinden kozmetik ürünlere kadar pek çok üründe ciddi indirim fırsatları müşterilerle buluşuyor.

BİM, 9 Haziran Cuma aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Peki, cuma günü BİM’de neler var? Vatandaşların merakla incelediği BİM kataloğunda birbirinden farklı ürün dikkat çekiyor. Bu hafta BİM’de elektronik aletten züccaciye ürünlerine birçok ürün raflarda yerini alacak.

9 HAZİRAN CUMA BİM AKTÜEL KATALOĞU;