Spor

Beşiktaş’ta eksik 9’a çıktı!

Beşiktaş’ sakatlanan oyuncular giderek artmaya devam ediyor. Altay maçı öncesi eksiklere Brezilyalı stoper Welinton’da eklendi. Sper Lig’de Adana Demirspor ile oynadığı maçta sakatlanan Rachid Ghezzal ve Welinton Souza’nın adelelerinde gerilme ve ödem tespit edildi.

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada, Adana Demirspor maçında sol uyruk arka adalelerinde ağırıs olan iki futbolcunun hastanede kontrolden geçirildi ve sonucunda şu açıklama yapıldı:

” Yapılan MR görüntülemeri neticesinde Rachid Ghezzal ile Welinton Souza’nın uyluk arka adalelerinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Futbolcularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.”

9 EKSİK

Kartallar, cezalı ve sakat oyuncularından dolayı 9 eksikle Altay deplasmanına gidecek. Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları olan Welinton, Mehmet Topal, Domagoj, Necip Uysal, N’Koudou, Georges-Kevin, Alex Teixeira, Umut Meraş, Rachid Ghezzal’in yarın ki mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

Adana Demirspor maçı bittikten sonra ikinci sarı karttan kırmızı gören Valentin Rosier de ceza nedeniyle Altay maçında kadroda olamayacak.