EkonomiGündem

Benzin, motorin, LPG alacak milyonlarca sürücü dikkat: 31 Mart’ta son bulacak!

Akaryakıt fiyatları gündemden düşmezken, bankalar da müşterilerine akaryakıt kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. ING Bank tarafından akaryakıt kampanyası duyuruldu. Banka, akaryakıt alacak müşterilerine indirim sunacak. 31 Mart tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayanların kartına 5 Nisan tarihinde indirim yansıyacak.

ING Bank, akaryakıt kampanyası başlattı. Bankadan alınan bilgilere göre, ING Kredi Kartı ile 16 Şubat – 31 Mart 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Opet istasyonlarında farklı günlerde 4 defa 700 TL ve üzeri harcama yapılırsa 180 TL indirim kazanılacak. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ”OPET” yazıp, 2205’e SMS gönderilmesi gerekiyor.

ING BANK AKARYAKIT KAMPANYASI AÇIKLAMASIVE DETAYLARI;

Kampanya 16 Şubat – 31 Mart 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Opet istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerli olur.

Harcamaların her birinin farklı günlerde yapılması gerekir. Aynı gün içinde yapılan akaryakıt ya da otogaz harcamalarında yalnızca bir harcama kampanyaya dahil olur.

ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildir.
ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir.

5 NİSAN’DA KARTLARA YATACAK

180 TL indirim, 5 Nisan 2024 tarihinde kartlara yansıtılır.

Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 180 TL indirim kazanabilir.

Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS’undan yapılması gerekir.

Kampanyaya katılım için harcamadan önce “OPET” yazıp 2205’e SMS göndermek gerekir.

SMS’in, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekir.

Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.