İzmir HaberleriPolitikaYerel Haberler

Başkan Mutlu, “Bir gün değil her gün emeğin yanında olacağız”

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde kutlamaların adresi olan Gündoğdu Meydanı’na yürüyen Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Bugün de emeğin hakkı için her yıl olduğu gibi alanlardaydık. Sadece bir gün değil her gün emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde kutlamaların adresi olan Gündoğdu Meydanı’na yürüdü. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nün çağrısıyla Kültürpark Lozan Kapısı önünde toplanan kortejde ilçe örgütü ile birlikte yürüyen Başkan Mutlu, alanda işçilerin ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Emeğin en yüce değer olduğunu her fırsatta vurgulayan ve bu öğreti ile yetiştiğini belirten Başkan Mutlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

“Emeğin yanında olmaya devam edeceğiz” 

Alın teriyle çalışıp emek üreten tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Mutlu, “Hayatım boyunca daima emeğin yanında durdum. Emeğin en yüce değer olduğunu bilen ve evlatlarına da bu öğretiyi aşılayan bir ailede büyüdüm. Bugün de emeğin hakkı için her yıl olduğu gibi alanlardaydık. Sadece bir gün değil her gün emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz. Yaşasın 1 Mayıs” ifadelerini kullandı.