GenelMagazin

Barış Murat Yağcı’dan Cemal Can’a şok gönderme! ‘Kazanan kişi survivor değil!

Barış Murat Yağcı “Herşeye Rağmen” isimli çıkardığı kitabında Cemal Can’ı kastederek “Kazanan kişinin ‘survivor’ olduğunu hiçbir zaman düşünmedim” dedi.

Oyuncu Barış Murat Yağcı, Survivor 2020 yarışmasında ikinciliği yakalamıştı. Yarışmadan sonra da Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşayan Barış Murat Yağcı, uzun süredir gündemden düşmüyor.

Geçtiğimiz sezon Survivor’a damga vuran ve arkadaşlıkları ile çok konuşulan Nisa ve Cemal Can’ın yarışma bittikten sonra arkadaşlıkları da bozuldu. Yarışma sonrasında ise abi kardeş olduklarını söyleyen Nisa ve Barış sevgili olurken Cemal Can ikiliyle yollarını ayırdı ve mesafesini korudu.

Barış Murat Yağcı ise geçtiğimiz günlerde başucu rehberi dediği ‘Her Şeye Rağmen’ isimli kitabını çıkardı.

‘Gerçek bir ‘survivor’ değil ki’

Yaptığı röportajda soruları yanıtlayan Yağcı, Cemal Can hakkında; “Bir kere bile potaya girmedi. Benim kaç kere ismim çıktı. Halk sayesinde dokuz kez SMS birincisiydim. Gerçek bir ‘survivor’ değil ki. Çocuğu seviyorum ama benim omzumda kapsül parçalı, iki kırığım varken bununla ilgili ağlamıyordum. Ama o, omzunu parkurda bir yere sürtüyor ve ağlıyordu. Bazı şeyler ilginç geliyor” dedi.

‘O zaman sen neden survivor olamadın?’ sorusuna da ‘Son bir buçuk ay bireyselliğe geçtiğimizde omzum artık bitik durumdaydı. Yoksa ilk dört aylık performansım yarışma tarihindeki en iyi rekordu. Beşinci ayda sakatlık yaşadıktan sonra performansım düştü.’ ifadelerini kullandı.

Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’de Cemal Can Seven’in ardından ikinci olmuştu. Yağcı ile Canseven’in bir süredir küs oldukları da iddia ediliyordu.