Gündem

Araba Devi Volvo Duyurdu! Artık Değişti

Son yıllarda birçok marka bilindik marka logolarını değiştirip farklılaşma yoluna gitmeye devam ediyor.  Bu markalardan biri de dünyaca ünlü İsveçli araba devi markası Volvo. Farklılaşmak ve daha minimal bir tutum sergileme için marka logosunu değiştirme yoluna gitti. 97 yıllık tarihinde araba devi Volvo ülkemizde de oldukça popüler olan bir marka.

Mavi Gümüş Logo Değiştirildi

Radikal bir karar ile ve daha minimal tasarımı ile logo değişikliğine giden marka 97 yıllık üretim hayatında 7. kere logo değiştirme kararı alıyor. Volvo markasının 7. yeni logosu halka duyuruldu. Marka, bir önceki logo değişikliği 2016 yılında yapmış, mavi ve gümüş logosunu alıcılarına tanıtmıştı. Bu yıl yaptığı logo değişikliğinde marka daha sade bir imaj izleyerek siyah rengi tercih etti.

Yeni logo tasarımında daire ve ok hala mevcut. Volvo’nun yeni logosunu basında ve kurumsal materyallerde görmek mümkün olsa da araçlarda kullanımı hakkında markadan henüz bir açıklama gelmedi. Siyah, 2 boyutlu, sade ve minimalist yapısıyla alıcılardan tam not aldı.