Magazin

42 Yaşındaki ünlü sunucu intihar etti!

42 Yaşındaki hava durumu sunucusu Kelly Plakser sosyal medyada herkesi şaşırtan bir itirafta bulunduktan birkaç saat sonra evinde ölü bulundu. 

ABD’nin Texas eyaletinde yaşayan hava durumu sunucusu Kelly Plasker, kendine ait sosyal medya hesabından, lise öğrencisi olduğu dönem bando hocası tarafından taciz edildiğini açıkladı. Bu açıklamadan bir kaç saat sonra ünlü sunucu evinde ölü bulundu. Daha önce de anne ve babasını kaybeden sunucunun hayatına son verdiği ileri sürüldü.

Hava durumu sunuculuğu yapan Kelly Plasker’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Yıllar önce öğretmeni tarafından tacize uğradığını açıklayan paylaşımının ardından evinde ölü bulunan sunucunun arkadaşları büyük üzüntü duyduklarını açıkladı. Ölmeden önce yaptığı son paylaşımda arkadaşlarına ve dostlarına teşekkür eden sunucunun ardından, hayatının büyük dramlarla geçtiği öğrenildi.

OĞLU İNTİHAR ETTİ

42 Yaşındaki sunucunun oğlunun üç yıl önce , 20. yaş gününde intihar ettiği ve bir kaç ay sonra da babasını kaybettiği ifade edildi. Plasker yaptığı son paylaşımda içinde bulunduğu durumu; “Ruhsal olarak çöktüm ve artık kaldıramıyorum” diyerek ifade etmişti. Kelly Plasker, videosunu uğradığı tacizi itiraf edip arkadaşlarına sevgilerini ileterek bitirdi.

Kelly’nin meslektaşı ve aynı zamanda yakın arkadaşı olan Karin McKay, Kelly’nin oğlunun intiharından sonra ağır bir travma yaşadığını ve kendisine bir gün hayatının asla bir daha eskisi gibi olmayacağını söylediğini belirtti.