Magazin

2022’de Survivor yarışmasına bu isimler damga vuracak!

Tv8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Survivor yarışma programı için heyecan şimdiden başladı. Yarışmanın hayranları Survivor All Star 2022’de kimlerin yarışacağını internet sayfaları üzerinden araştırmaya başladı. Çok konuşulan programda yarışacak isimler ise ortaya çıkmaya başladı. İşte 2022’de Survivor yarışmasına damga vuracak olan o isimler…

2022 Ocak ayında başlaması beklenen Survivor yarışma programı için heyecan şimdiden başladı. Programın sevenleri Survivor All Star 2022’de kimlerin yarışacağını merak ediyorlar. Yapılan son açıklamalara göre Survivor All Star 2022’de yer alacak ilk isim 2020 sezonunda Cemal Can Canseven ile finale kalan Barış Murat Yağcı olacak.

Survivor All Star 2022’ye katılacağını açıklayan Yağcı, “Survivor All Star 2022’ye katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O sebeple çok heyecanlıyım” ifadelerini kullanmıştı.

İkinci ismin Aleyna Kalaycıoğlu olduğu iddia edildi

 


Son iddialara göre ise Aleyna Kalaycıoğlu da All Star 2022 de yer alacak isimler arasında yer alıyor. 1998 yılında Bursa’da dünyaya gelen Aleyna Kalaycıoğlu, Amerika Birleşik Devletleri’nde Uçak Mühendisliği bölümünde okuyor. Ayrıca Kalaycıoğlu 10 senelik voleybol geçmişi ile dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alıyor. Acun Ilıcalı sunumu ile yayınlanacak olan yarışmada diğer isimlerin kimler olduğu ise henüz ortaya çıkmadı.