Magazin

11 Eylül 2022 MasterChef Türkiye’de kim elendi? MasterChef hayallerine veda eden isim kim oldu?

MasterChef Türkiye yarışmasında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Potada olan 6 yarışmacı, kendilerinden istenen yemekleri en iyi şekilde çıkartabilmek adına yeteneklerini sergilerlerken gecenin sonunda veda eden isim belli oldu.

ELEME ADAYLARI TEZGAHLARININ BAŞLARINA GEÇTİ!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de kıyasıya bir rekabet yaşandı. Hafta içi oynanan takım oyunlarında mavi takıma karşı 3- 0’lık bir skor ile kaybeden kırmızı takım, 6 takım arkadaşını eleme potasına göndermek durumunda kaldı. Melih, Dilan, Serpilay, Vural, Burak R. ve Yağız, haftanın eleme adayları olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümde tezgahlarının başlarına geçti.

İki aşamadan oluşan eleme oyunun ilk etabında, şeflerin gösterdikleri şefl tabağını en iyi şekilde yapabilmek adına kıyasıya bir mücadele ortaya koyan kırmızı takım yarışmacıları, sürenin sonunda şeflere tabaklarını tattırdı.

İKİNCİ ELEME OYUNU OYNANDI!

Eleme oyununun ilk turunda şef yemeklerini yapan ve verilen sürenin ardından yemeklerini şeflere tattıran yarışmacılar, kısa bir toplantının ardından tezgahların önlerine çağırıldı. Jüri üyeleri, yaptıkları değerlendirmelerin sonucunda en iyi tabağın Yağız’a, sonrasında ise Serpilay ve Burak’a ait olduğunu ifade etti. Melih, Dilan ve Vural eleme oyunun ikinci etabında tekrar karşı karşıya geldi.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

Eleme oyununun ilk etabında başarı elde edemeyen Dilan, Melih ve Vural, ikinci etapta tekrar karşı karşıya geldi. Verilen ürün ile en yaratıcı tabağı hazırlamak adına tüm yeteneklerini ortaya koyan yarışmacılar, sürenin sonunda tabaklarını jüri üyelerine tattırdı.

Yaptıkları değerlendirmenin ardından sonucu açıklamak üzere yarışmacıları tezgahların önüne çağıran jüri üyeleri, haftanın elenen ismini Dilan olarak açıkladı. Böylelikle Dilan, MasterChef Türkiye hayallerine üçüncü haftada veda eden isim oldu.