Gündem

Yine kadın cinayeti! Boş arazide iple boğarak öldürdü!

Kadın cinayetleri bitmiyor. Daha önce birçok kez şiddet uyguladığı için uzaklaştırma kararı olan bir kişi, dini nikahlı eşini önce kaçırdı, sonra iple boğarak öldürdü.

İstanbul Sözleşmesi’nin tartışıldığı şu dönemde günlerde Türkiye’de kadın cinayetleri her gün artarak devam ediyor. Önce birçok kez şiddet uyguladığı için uzaklaştırma kararı olan bir kişi, dini nikahlı eşini önce kaçırdı, sonra iple boğarak öldürdü.

Olay İstanbul’un Çatalca ilçesinin Bahşayiş Mahallesi Aksaray Caddesi üzerinde bulunan boş bir arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede yaşayan Fikret Ç., dini nikahlı eşi Gül G. (28) ile bir süre önce sık sık tartışmaya başladı. Dini nikahlı eşinden sık sık şiddet gören genç kadın, polise giderek adam hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Gözü dönmüş adam, 7 Ekim günü mahallede genç kadını, barışma niyetiyle zorla otomobile bindirerek, boş bir araziye götürdü. Burada yaşanan tartışmanın ardından Fikret Ç., kadının barışma tekliflerini kabul etmemesi üzerine yanında getirdiği iple boğarak öldürdü. Daha sonra ise genç kadının cesedini metruk bir binaya götürerek attı.

İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞTI!

Olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi yaşadığı evine giden Fikret Ç., evde bir gün sonra ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulundu. Evde bulunan yakınlarının fark etmesiyle hastaneye kaldırılan şahıs, tedavisinin ardından durumundan şüphelenen polis tarafından çapraz sorguya alındı.

DEHŞETİ TÜM DETAYLARIYLA ANLATTI

Yapılan sorguda katil zanlısı cinayeti tüm detayları ile anlattı. Genç kadını önce boş arazide öldürdüğünü daha sonra ise metruk binaya attığını söyledi. Zanlının tarif etmesi ile olay yerine giden polis ekipleri genç kadının cesedi ile karşılaştı. Ceset olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Fikret Ç. ise polis merkezinde verdiği ifadesinde Gül G.’yi kıskançlık krizine girerek öldürdüğünü söyledi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.