Magazin

Yılın çifti Sıla ve İlker Kaleli ilk kez görüntülendi

Hem kalemi hem sesiyle gönüllere taht kuran sanatçı Sıla Gençoğlu ve ünlü oyuncu İlker Kaleli sosyal medyadan aşklarını ilan etmelerinin ardından ilk kez bir arada görüntülendi. Bodrum’da motosiklet üzerinde objektiflere yansıyan ünlü çiftten İlker Kaleli, gazetecileri fark edince hızla uzaklaştı.

Hazer Amani ile evliliğini sonlandırdıktan sonra gönlünü İlker Kaleli’ye kaptıran Sıla sevgilisini etiketlediği paylaşımına; “Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet. Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın” notunu düşmüştü. İlker Kaleli ise Sıla’nın kendisine sarıldığı kareyi “Gelirmiş… Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine… Bilmediğim, canımdan can bir yere…” notuyla paylaşmıştı. İlanı aşkın ardından çift ilk kez bir karede görüntülendi. Bodrum’da motosiklet üzerinde objektiflere yansıyan ünlü çiftten İlker Kaleli, gazetecileri fark edince hızla uzaklaştı.

Acı meşk aslolan heves

Kariyerine hep albümlerle devam eden Sıla’nın çağın gerektirdiği single/EP formatına uyum sağlaması ve bu ahengi bir konsept başlıkla tamamlayacağını duyurmasından sonra herkes merakla beklenti içine girmişti. İnandım şarkısıyla projesini tamamladı ve “acı meşk aslolan heves” demiş oldu sevenlerine. Daha önce yeni albüm hazırlıklarının devam ettiğini belirten Sıla araya pandemi sürecinin de girmesiyle net bir tarih açıklamadı. Dinleyiciler ise yeni şarkıların gelmesini sabırsızlıkla bekliyor.