EkonomiGündemTeknoloji

Vodafone hat sahiplerine 35 TL’lik iade! 3 Gün içinde başvuru yapanlara

Türkiye’nin 81 iline hizmet sunan iletişim hattı Vodafone’dan büyük hizmet. Son 3 gün kaldı. Başvuru yapan faydalanacak.

Vodafone hat sahiplerine 35 TL’lik iade! 3 Gün içinde başvuru yapanlara- Milyonlarca vatandaşın kullandığı vodafone hat sahipleri için ya da ilk kez vodafone lu olacak vatandaşlar için yeni fırsat açıklaması geldi. Vodafone tüm vatandaşları kapsayan indirimli kampanyasını hem SMS yolu ile hem de web adresi üzerinden açıkladı.

KAMPANYAYI SMS İLE AÇIKLADI

Son yıllarda giderek artan telefon konuşma ve internet faturası maliyetleri vatandaşların belini bükmeye devam ederken Vodafone SMS ile avantajlı paket fırsatlarını açıkladı. Vodafone’un açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

Kırmızı Fırsat Tarifeleri geri döndü! 24 Ekim’e kadar geçerli 16 GB internet 107 TL’den başlayan fiyatlarla Kırmızı Fırsat tarifelerine başvurmak için Vodafone resmi web adresini ziyaret edin.

İşte Vodafone’un mesajı:

WEB SİTESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

16 GB, 1000 DK ve 250 SMS  içeren Kırmızı Fırsat tarifesi için Vodafone web adresi üzerinden kampanya için geri sayım başladı. Bugün itibari ile 24 Ekim’de son bulacak fırsat için son 3 gün kaldı. Güncel fiyatı 142 TL olan paketin kampanyalı fiyatı ise 35 TL düşerek 107 TL’yi gördü. Aylık ödenecek olan tutar için hemen başvuru yapmak isteyenlerin Vodafone müşteri hizmetlerini aramaları, mobil uygulamayı indirmeleri ya da web adresi üzerinden işlem yapmaları gerekiyor.

İşte Vodafone web adresinde yer alan kampanya paylaşımı:

Hemen işlem yapmak isteyenler mesai saatleri içerisinde Vodafone şubelerini de ziyaret edebilirler.