Gündem

Vali ve Belediye Başkanı’ndan “15 gün evde kalın” çağrısı!

İçişleri Bakanlığı artan koronavirüs (COVİD-19) vakalarından dolayı valiliklere gönderdiği tedbirler kapsamında yeni yasaklar gelirken, vali ve belediyeler kendi önlemlerini almaya devam ediyor. Malatya'da Vali Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, vatandaşlara seslenerek “15 gün evde kalın” çağrısı yaptı.

Türkiye koronavirüs (COVİD-19) ile mücadele ediyor! Vakaların her geçen gün artmasından dolayı İçişleri Bakanlığı bir dizi yasaklar getirirken, valilikler ve belediyeler kendi önemlerini alıyor.

Malatya’da Vali Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından vatandaşlara kısa mesaj (SMS) gönderilerek 15 gün boyunca gerekmedikçe sokağa çıkılmaması çağrısı yaptı.

MASKE VE MESAFE UYARISI

Son dönemde koronavirüs vakaların arttığı illerin başında gelen Malatya’da vatandaşlara atılan SMS’te, “Kıymetli hemşehrilerimiz, sağlığınız bizim için çok önemlidir. Kendinizin, ailenizin ve toplum sağlığı için lütfen mecbur kalmadıkça 15 gün boyunca dışarı çıkmayalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım” denildi.

9 Eylül Koronavirüs vaka tablosu! Artış dikkat çekti!