EkonomiKamu

Vakıfbank borç kapatma kredisini duyurdu! İşte Düşük faizli ve 3 ay ertelemeli kredi başvurusu

Kamu bankası olan Vakıfbank’tan vatandaşları sevindiren kredi kampanyası başladı. Vakıf Bankası, ikili kredi kampanyası adında yeni bir kredi kampanyası başlattı ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ile borç kapatma, kredisini birleştirdi. Kredi kullanmak isteyen kişiler, Vakıfbank‘ın resmi internet sitesi vakifbank.com.tr sitesinden de bu kredi ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirler. İhtiyaç Kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler, 36 ay vadeye kadar ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabileceklerdir.

Pandemi döneminde bankalar üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilere düşük faiz oranları ile veya bankaların sunmuş olduğu faizsiz kredi seçenekleriyle birlikte kredi imkanı sağlamaktadırlar. Devlet bankası olan Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerde belirli şartları uygun olmaları durumunda bu bankanın son dakika kampanyası olarak yapmış olduğu ikili kredi kampanyasına, başvurularını bırakabilirler. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu için kredi detayları hakkında bilgiler sundu. Şimdi sizlere bu kredi hakkında detaylı bilgiler verelim.

Vakıfbank İkili Kredi

Vakıfbank üzerinden ikili kredi kampanyasına katılmak isteyen müşteriler, ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa, ayrıca, bankadaki olan kredi kartı ve kredi borçlarında kapatan bir kredi kullanabilirler. Vakıfbank üzerinden yapılan bu kampanyada 50.000 TL’ye kadar olan diğer bankadaki borçlarınız için kredi kullanabilir. Aldığımız kredi üzerine, ayrıca ihtiyaç kredisi de alabilirsiniz. Banka, hem ihtiyaç için hem de borç kapatma kredisi için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Vakıfbank üzerinden bu kredi kampanyasına katılmak isteyenlerde belirli şartlara uygun olması zorunda.

Kredi Başvuru Şartları Neler?

Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi olarak verilen ikili kredi için başvuru yapmak isteyenler, belirli politikalara uygun müşteri olması gerekmektedir. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin TC kimlik numarası olması ve 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. 18 yaşından büyük olan kişilere banka hemen ön onay verecektir. Kredi kullanmak isteyenler ayrıca onay alacaklarsa, bankalar ile arası iyi olması gerekmektedir. Kredi borç ödemelerinde sorunlu olan kişiler ve bankalarda icralık olan kişiler maalesef onay alamazlar…

Vakıfbank Kredi Başvurusu nasıl yapılacak?

Kredi başvurusu yapmak isteyenler, banka şubelerine giderek işlem yapabilirler. Bankaya giderek kimlik ve gelir belgeniz ile işlem yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler, belirlenen şartlarda kredilerini hemen kullanabileceklerdir. Başvuru yapmak isteyenler, bankada emekli maaşı alıyorsa, bankaya gitmeden internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden de kredi kullanabilirler. Kredi kullanmak isteyenlere banka ayrıca resmi internet sitesi üzerinden de onay veriyor. Sizlerde ihtiyacınızın olması durumunda bu bankanın kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız, verilen yöntemler ile birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.