Magazin

Survivor 2022 için geri sayım başladı yarışmacılar adaya doğru yola çıktı! Eski şampiyonlar veda mesajlarını paylaştı

Ekranların fenomen yarışma programlarından biri olan Survivor, yeni sezonu ile ekranlara gelmek için geri sayıma başladı. Survivor 2022 kadrosunda yer alan yarışmacılar, bugün adaya doğru yola çıktı. Yarışmanın eski sezonlarında şampiyon olan Adem Kılıççı, Avatar Atakan veda mesajlarını yayınladı.

Adem Kılıççı’dan Veda Paylaşımı!

Yarışmanın başlamasına günler kala antrenman esnasında bir sakatlık geçirerek operasyon alınan Adem Kılıççı’nın yeni sezona dahil olup olamayacağı merak ediliyordu. Kılıççı bugün yayınladığı veda mesajı ile adaya doğru yola çıktığını duyurdu.

Eski şampiyonlardan biri olan Adem Kılıççı veda mesajında takipçilerine seslendi. Kılıççı Instagram hesabı aracılığı ile yayınladığı veda yazısında şu ifadelere yer verdi: “Hüzünlü bir akşamüstünde, bir yurda veda erken… Birlikte çıktığımız son yolculuğumuza kalbimde sizleri de götürüyorum. Beni asla yalnız bırakmadığınız, şimdi de yalnız gitmediğimi biliyorum. Kazanılması gereken bir Survivor All Star var. Şampiyonluk bizi bekliyor.”

Avatar Atakan’dan Duygulandıran Veda Mesajı!

Survivor kadrosuna son anda dahil olan Avatar Atakan, adaya doğru yola çıkmadan önce Instagram hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Survivor All Star’a dair duygu ve düşüncelerini paylaşan Atakan Arslan, Instagram hesabı aracılığı ile yayınlamış olduğu veda yazısında ailesini unutmadı. Arslan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:” Birbirinden değerli olan yarışmacılar ile harika bir Survivor All Star sezonu bizleri bekliyor. Rabbim herkesin ailesine sabır versin. Önce Allah’ın izni ile sonda da sizlerin desteği ve kendi vereceğim güçlü mücadele ile şampiyon olmaya gidiyorum. Canım eşim Serap, biricik oğlum Aslan ve siz takipçilerim, biz kocaman bir aileyiz. Oğluma söz verdim, ekrana üzgün bakmayacağım.

Aycan Yanaç da Paylaşım Yaptı!

Survivor 2022 sezonun başlamasına çok az bir süre kalan bir sakatlık yaşayan Aycan Yanaç’ın yeni kadroda yer alamayacağı konuşuluyordu. Ancak Yanaç bugün yaptığı veda paylaşımı ile sakatlığının devam etmediğini ve Dominik’e doğru yola çıkan yarışmacılar arasında olduğunu sevenlerine duyurmuş oldu.