Magazin

Şok Haber! Ünlü Sunucu Ece Erken saldırıya uğradı!

Güzel sunucu Ece Erken sunuculuğunu yaptığı ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programında yine şok açıklamalar yaptı. Daha önceleri bir futbolcunun kendisine yazdığı mesajı sosyal medya üzerinde ifşa ederek ayıplayan ve sık sık başına gelenlerle konuşulan sunucu, bu kez de saldırıya uğradığı haberiyle gündemde yerini aldı.

Yaşadığı saldırı sırasında korku dolu anlar yaşadığını belirten Erken’in anlattıklarına göre, Seyrantepe’de araç içindeyken tanımadığı bir şahıs tarafından aracının önü kesilmiş ve “biraz geri çekil” şeklinde kaba bir dayatmaya maruz kaldı. Bu sebeple çok şaşıran ve kızan Ece Erken cevap olarak “Tanışmıyoruz siz’li biz’li konuşalım” dedi. Erken bu cevap üzerine şahsın “O zaman geri çekilir misiniz lan” dediğini belirtti.

Korku dolu anlar yaşayan ve ne yapacağını şaşıran Ece Erken olayı hemen cep telefonu kamerasına kaydettiğini söyledi. Ece Erken açıklamasında “Oğlum Eymen yanımdaydı ve yeğenim vardı. Adam camları yumruklamaya başladı ben kameraya çekince de ‘Eşim hasta, eşim hamile, eşim evde doğuracak’ yalanları söylemeye başladı” ifadesini kullandı.

Bir yanıt yazın