Ekonomi

ŞOK alışverişi için duyuruldu: Vakıfbank kartı olan vatandaşlar dikkat!

Market alışverişi yapacak olan vatandaşları ilgilendiriyor. Yapılan yazılı açıklama ile vatandaşlara duyuru yapıldı. Söz konusu duyuruya göre, 15 Şubat 2023 tarihine kadar Cepte Şok üzerinden yapılacak alışverişlerde 30 TL Worldpuan edilecek.

Vakıfbank müşterilerine CepteŞok kampanya duyurusunda bulundu. Yapılan duyuruda, 1-15 Şubat 2023 tarihleri arasında Cepte Şok üzerinden yapılacak alışverişlerde, 30 TL Worldpuan hediye edileceği bildirildi.


Kampanya açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

VakıfBank Worldcard ile 1-15 Şubat 2023 tarihleri arasında Cepte Şok üzerinden tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişe 30 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanya sadece Cepte Şok üzerinden yapacağınız alışverişler için geçerli olup, Şok mağazalarından yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya katılımınızı 1-15 Şubat 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 27 Şubat 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 27 Mart 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 28 Mart 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Ürün iadesi durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Alışverişlerin World POS’larından yapılması gerekmektedir.

Bu kampanya için Cepte Kazan-Durumunu Kontrol Et ekranında geçerli işlem ve kazanılan Worldpuan gösterimi yapılmayacaktır.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank ve Cepte Şok kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.