GündemMagazin

Sihirli Annem’in oyuncusundan müjdeli haber: Böyle duyurdu!

2003-2012 yılları arasında ekrana gelen ‘Sihirli Annem’ dizisinde canlandırdığı ‘Çilek’ karakteri ile tanınan Zeynep Özkaya’dan müjdeli haber geldi. Çilek karakteri ile tanınan Zeynep Özkaya teyze oldu olduğunu duyurdu.

“SONUNDA TEYZE OLDUM”

Cansu isminde bir ablası bulunan Zeynep Özkaya, yeğeninin fotoğrafını sevenleriyle paylaştı. Özkaya, “Sonunda teyze oldum! O kadar farklı bir gündü ki bizim için… Çok ani gelişti ama çok şükür ki bütün süreci sağlıkla atlattık.” ifadelerini kullandı.

ZEYNEP ÖZKAYA KİMDİR?

Kanal D ekranlarında bir dönem yayınlanmış olan Sihir Annem dizisinde canlandırmış olduğu Çilek karakteri ile tanınan Zeynep Özkaya, 23 Ocak 1998’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kova burcudur.

Sihir Annem dizisinin ardından İki Aile, Eyvah Halam ve Altındağlı dizilerindede rol almış uzun süredir ekranlardan uzak yaşamını sürmüştür. Lise eğitimi döneminde zorunlu devamlılık olduğu için ekranlardan uzak kalmak zorunda kaldığını belirtmiştir. Şimdilerde bir Youtube kanalında ürettiği içeriklerle konuşuluyor.

Oyuncu ve Youtuber olmanın yanı sıra günümüzde İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünde eğitim hayatını sürdürmektedir.