EkonomiKamu

Ramazan Bayramı için duyuruldu: 3 ay sonra ödemeye başlayacaksınız!

Akbank resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Akbank resmi internet sitesi üzerinden Ramazan Bayramı ile ilgili açıklamada bulunarak ​Hemen Akbank Mobil’den başvurun, dilerseniz ödemeye 3 ay sonra başlama fırsatı sunduğunu bildirdi.

ÖDEME 3 AY SONRA BAŞLAYACAK

Dilerseniz hemen şimdi Akbank Mobil veya İnternet’e girerek veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak kredi başvurusu yapabilir, onaylanması halinde belgesiz, imzasız Direkt Kredi* kullanabilir veya aşağıdaki belgelerle birlikte Şubelerimize başvurabilirsiniz.

Henüz Akbank müşterisi değilseniz; Artık şubeye gitmeye gerek kalmadan, Akbank Mobil’i uygulama mağazasından indirmeniz yeterli. Uygulamanın içinden “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonuna tıklayıp, bilgilerinizi girdikten sonra Müşteri İletişim Merkezimiz ile kısa bir görüntülü görüşme yaparak sadece birkaç dakika içinde dilediğiniz yerden ve 7/24 Akbanklı olabilirsiniz.

İşleminizi tamamlayıp Akbanklı olduktan sonra Akbank Mobil üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Hemen şimdi ihtiyaç kredisi başvurusu için Akbank Mobil veya İnternet’e giriş yapın. Akbank Mobil ve İnternet ’e müşteri numaranız, TC kimlik numaranız veya kredi kartı bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız üzülmeyin! “Şifre Al”a tıklayarak şifrenizi alabilirsiniz.

Bayram Kredisi Kampanya Koşulları

Faiz oranları kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri skoru ve benzer nedenlerle müşteri özelinde değişebilmektedir.
Akbank Şubeleri, Akbank Mobil ve İnternet, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi’nden kullanılan kredilere uygulanan faiz oranları farklılık gösterebilmektedir.
50.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredilerinde erteleme dahil kredi vadesi azami 24 ay, 50.000 TL ve altındaki tutarlar için ise erteleme dahil azami 36 aydır. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabilecektir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar.
Ertelemeli kredi başvurusu Akbank Mobil ve İnternet, Akbank Şubeleri ve 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi’nden yapılabilir. Kredi koşulları şubelerde, Akbank Mobil ve İnternet ve 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi’nde farklılık gösterebilir.
Banka uygun görmediği kredi başvurularını reddetme ve gerekli görülmesi halinde ek bilgi/belge isteme, kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
Şubeden Kredi kullandırımında istenilen belgeler:
Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi
Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.
Gelir Belgesi – Maaş bordrosu (Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)
Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi **(Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)