GündemKamu

QNB Finansbank duyurdu! Bayrama özel 3 ay geri ödemesiz kredi fırsatı

QNB Finansbank vatandaşlara bayrama özel 3 ay geri ödemesiz kredi fırsatını duyurdu. Dev banka QNB Finansbank’tan yapılan açıklamada vatandaşlara acil nakit ihtiyaçların karşılanması için bayram kredisi geri ödemelerinin 3 ay sonra başlayacağı duyuruldu. QNB Finansbank bayrama özel 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisinin faiz oranları ise yüzde 1,39 olarak belirlendiğini bildirdi.

36 AY VADE SEÇENEĞİ

Nakit ihtiyacı olanlar Finansbank ihtiyaç kredisini kullanabiliyorlar. Kredi kullananlar 3 ay boyunca herhangi bir ödeme yapmıyor. Bayram kredisinde faiz oranları yüzde 1,39’dan başlıyor.

10 bin TL olarak kullanılan bayram kredilerinde 36 ay vade seçeneği ile aylık taksitler 371 TL oluyor.

BAYRAM KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayarak başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz. İsteyenler telefon ile de kredi başvurusubsa bulunabilirler.

İHTİYAÇ KREDİSİ NEDİR?

Eğitim, evlilik, seyahat gibi masrafların ya da mevcut borçların finansmanına yönelik nakit ihtiyaçların karşılanması amacıyla kullanılan kredi türüdür.

İHTİYAÇ KREDİLERİNDE VADE SINIRI BULUNUYOR MU?

İhtiyaç kredilerinde vade sınırı bulunuyor. 36 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ İÇİN HANGİ BELGELER GEREKİYOR?

Başvuru formu, nüfus cüzdanı veya noter tasdikli sureti

Sabit telefon, elektrik, doğal gaz, su, cep telefonu hattı faturalarından biri (son 3 ay içinde düzenlenmiş)

Gelir Belgesi (Gerekli görülmesi halinde)

Kredilere göre farklılık gösteren belgeler: Varsa tapu fotokopileri, kira kontratları, araç ruhsatları, mevduat ve diğer gelir belgeleri