Magazin

Parmak ile gösterilen Emre Altuğ ve Çağla Şikel ilişkisinin sırrı ortaya çıktı: Biz arkadaş değiliz, manevramızı sert yaptık!

Milyonların sevgilisi Emre Altuğ ile başarılı ve güzel manken Çağla Şikel, boşanmış olmalarına rağmen yıllardır ekranların en örnek çifti olarak gösterilmeye devam ediliyor. Her fırsatta çocukları ile birlikte pozlar veren ve mutlu karelerini şahsi Instagram hesaplarından paylaşan ikilinin arasında ki bu bağa, birçok kişi gıpta ile bakıyor.

Boşandıktan sonra kavga gürültü diyaloglara giren çiftlerin aksine ne ekran önünde ne de ekran arkasında birbirlerine olan saygılarını bozmayan, paylaştıkları fotoğraf kareleri, çocukları ile birlikte çıktıkları tatiller ve birbirleri ile ilgili konuşmaları ile takipçilerini hayrete düşüren Emre Altuğ ve Çağla Şikel, boşanmalarının üzerinden 7 yıl geçmiş olmasına rağmen en sevilen çiftlerden biri olmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’ın Youtube platformu üzerinden sunduğu programına katılan ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Çağlayan’ın kendisine yönelttiği sorulara içtenlik ile cevap verdi. Çağla Şikel ile ilişkisinin sorulması üzerine takdir toplayan bir cevap veren Altuğ, program sahibi Armağan Çağlayan’ı da şaşkına çevirdi.

“Nasıl Oluyor Da Oluyor?”

2005 yılında başladıkları ilişkilerini 2007 yılında nikah masasına taşıyan ve evliliklerinden Kuzey ile Uzay adına iki çocukları bulunan Emre Altuğ- Çağla Şikel çifti, mutlu giden evliliklerini 2015 yılında sonlandırma kararı almıştı. O günden bu yana beraber poz vermekten çekinmeyen ve çocukları için her fırsatta bir araya gelen ünlü ikili, Armağan Çağlayan’ın da radarına girdi.

Youtube kanalı üzerinden konuk ağırladığı bir program yöneten Armağan Çağlayan, bu hafta Emre Altuğ ile hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Çağla Şikel ile aralarındaki bağı merak eden Çağlayan “Nasıl oluyor da oluyor? Bana göre sevgiliden arkadaş olmaz” diyerek Altuğ ile Şikel ilişkisini irdeledi.

“Biz Arkadaş Değiliz!”

Armağan Çağlayan’ın yönelttiği sorusuna şaşırtan bir cevap veren Altuğ, “biz arkadaş değiliz, öyle sürekli görüştüğümüz konuştuğumuz bir ilişkimiz yok” ifadelerini kullandı.

“Manevramız Sertti!”

İlk boşandıkları zamanlarda ego savaşlarının olabileceğini ancak bu savaşı sert bir manevra ile püskürterek çocuklarına odaklandıklarını belirten Altuğ, çocukların boşanma durumundan etkilenmemelerini sağladıklarını belirtti.