Ekonomiİzmir Haberleri

Odeabank İzmir satılık gayrimenkul ilanları güncellendi: 81 metrekarelik dükkan 164 bin TL’den fiyat tekliflerine açıldı!

Gelişimini sürdüren özel bankalardan olan Odeabank, anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ODEABANK’TAN INTENGO İŞ BİRLİĞİ!

Odeabank yasal ihale platformlarından Intengo ile bir anlaşmaya vardığını ve anlaşma kapsamında İzmir ilinde bulunan icralık gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa sunduğunu bildirdi.

ODEABANK İZMİR KARABAĞLAR’DA 81 METREKARELİK DÜKKANI FİYAT TEKLİFİNE AÇTI!

Odeabank iş birliğini açıklamış olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Düzenlediği ilk ihalesi kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa sunduğunu belirten banka, ihale sürecine ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Odeabank’ın Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu ilk icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan dükkanın toplam kullanım alanını 81 metrekare olarak açıklayan banka, gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi.

Odeabank ilk ihalesinin başlangıç bedelini 164 bin TL olarak belirledi. Tüketicilerin ve yatırımcıların ihaleye katılabilmeleri için yatırmaları gereken ihale katılım bedeli 7 bin 741 TL, teminat bedeli ise 4 bin 920 TL olarak açıklandı.

ODEBANK İZMİR KARABAĞLAR’DA 176 METREKARELİK DÜKKANI SATIŞA ÇIKARDI!

Odeabank iş birliğini açıklamış olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Düzenlediği ikinci ihalesi kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa sunduğunu belirten banka, ihale sürecine ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Odeabank’ın Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu ikinci icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan dükkanın toplam kullanım alanını 176 metrekare olarak açıklayan banka, gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi.

Odeabank ikinci ihalesinin başlangıç bedelini 351 bin TL olarak belirledi. Tüketicilerin ve yatırımcıların ihaleye katılabilmeleri için yatırmaları gereken ihale katılım bedeli 16 bin 567 TL, teminat bedeli ise 10 bin 530 TL olarak açıklandı.