GenelGündem

Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı!

Sosyal medya üzerinden ünlü İlahiyatçının koronavirüs testinin pozitif çıktığı haberleri üzerine asistanı açıklama yaptı.

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüs hastalığına yakalandığı haberi bir süredir sosyal medyayı meşgul ediyor. İnsanlar, Hatipoğlu’nun hasta olup olmadığı konusunda net bir bilgi ararken beklenen açıklama bugün asistanından geldi.

İLK SÖYLEM “TEST SONUCU NEGATİF”

Nihat Hatipoğlunun koronavirüs hastalığına yakalanıp yakalanmadığı konusu asistanının ortaya attığı iddialarla başlamıştı. Hocanın asistanı konu ile ilgili olarak “Nihat Hoca’nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Koronavirüs şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Nihat Hoca’nın testi negatif çıktı. Kendisi şu anda evinde. Önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacak. Kendisi sevenlerinin duasını bekliyor” diyerek konuya açıklık getirmişti.

OĞLU KESİN KONUŞMADI

Sosyal medya üzerinden iddiaların yayılması üzerine bir açıklama yapan Nihat Hatipoğlu’nun oğlu Osman Hatipoğlu ise; “Dostlar çok soran oldu. Hocamızın rahatsızlığı Covid-19 olup olmadığı belli olmadığı için kesin bir şey söylemiyoruz. Yayılan şeylere itibar etmeyiniz. Hocamız Allah’a binlerce kez hamd olsun ki iyiler. Sadece sizlerden daha iyi olması için dua bekliyoruz. Selam ve dua ile…” ifadelerini kullandı.

TEST SONUCU POZİTİF ÇIKTI

Bütün bu gelişmelerin üzerine edinilen son bilgiye göre ise Nihat hocanın koronavirüs testi pozitif çıktı. Dün akşamdan beri kamuoyunu meşgul eden konu ile ilgili son açıklama yine asistanından geldi. Hocanın asistanı, test sonuçlarının pozitif çıktığını, Nihat Hatipoğlu’nun evde tedavi altına alındığını ve sevenlerinin dualarını beklediği belirtildi.