Kültür Sanat

Müge Anlı’da akıllara durgunluk veren olay: Kendi ölüm ilanı verip evlenmeye gitmiş!

ATV ekranlarında yayınlanarak hafta içi her sabah seyirci karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 25 gündür haber alınamayan iki çocuk annesi kadının kimseye haber vermeden evlenmeye gittiği öğrenildi. Kadının kaybolmadan önce whatsapp durumundan kendi ölüm ilanını paylaştığı öğrenildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında şaşkınlık içerisinde bırakan olaylar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak 50 yaşındaki iki çocuk annesi Türkan Günday’ın yakınları Günday’ın kaybı için Müge Anlı’ya başvurdu.

Whatsapp durumundan kendi ölüm ilanını paylaşmış

Sabah’ın haberine göre, programda işlenen olayda, kayıp kadının kendi ölüm ilanını vererek evlenmeye gittiği ortaya çıktı. Türkan Günday’ın kaybolmadan önce whatsapp durumundan kendi ölüm ilanını paylaştı, ‘cenazeme kaç kişi gelecek?’ diye sorduğu ve cenazesinin kaldırılacağı camiyi paylaştığı öğrenildi.

İmam nikahı yapmışlar

25 gündür kayıp olan kadının durumunu ise programa telefonla bağlanan bir seyirci açıkladı. Seyirci tarafından yapılan açıklamalarda, “Türkan hanımı arkadaş vasıtasıyla tanıdım. Bir kaç kez görüştük. Evime geldi. Bana, ‘İstanbul’dan sıkıldım. Yalnızım. Ölsem de kimsenin haberi olmayacak. İyi birini bulsam evlenirim’ dedi. Ben de, bekar dayım olduğunu söyledim. Dayımın evlenmek istediğinden bahsettim. Birbirlerine telefon numaralarını verdim. Bir süre telefonda görüştüler. Daha sonra Bartın’da yaşayan dayım İstanbul’a geldi. İmam nikahı yapmışlar. Sonra Türkan Bartın’a dayımın yanına gitti. Resmi nikah kıyacaklar” ifadeleri kullanıldı.