Ege HaberleriGündem

Meteoroloji’den Ege Bölgesi’nde 3 ile kritik uyarı! 24 Nisan hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 24 Nisan hava durumu verileri paylaşıldı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi'nde 3 ile kritik uyarı yapıldı. Peki, 24 Nisan Cuma hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 24 Nisan hava durumu raporu yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Aydın’ın doğu kesimleri yerel sağanak yağışlı geçecek. Öte yandan Denizli ve Muğla için de kritik uyarı geldi.

Bölge genelinde güneş tekrar etkisini gösterecek.

Hava sıcaklığında bölge genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar kuzey ve doğu yönlerden orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu, Denizli, Muğla, Konya, Karaman, Niğde, Tunceli, Kars, Erzurum, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Aydın’ın güney kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya’nın doğu ilçeleri, Adana’nın güney kesimleri, Hatay’ın batı ilçeleri ile gece saatlerinde Diyarbakır’ın doğu kesimleri, Bitlis’in kuzey ilçeleri ve Muş’un güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE’DE HAVA NASIL OLACAK?

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Denizli ve Muğla çevreleri ile Aydın’ın güney kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 19°C
Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 22°C
Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 24°C
Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 20°C
Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı