Magazin

Merve Boluğur’un Paylaşımı Akılları Karıştırdı

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, gerek yaptıkları gerek konuştukları ile magazin gündeminde her yeni gün kendine yer buluyor. Uzun zamandır dizi projelerinde göremediğimiz Boluğur, yaptığı son paylaşım ile akılları karıştırdı. Erkek arkadaşı ile fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu Merve Boluğur, altına düştüğü notla dikkat çekti. Boluğur’un paylaşımındaki notu okuyanlar yanındaki kişiyi sevgilisi zannetti.

Merve Boluğur erkek arkadaşıyla samimi anlarını paylaştı, yazdığı not kafaları karıştırdı

Ünlü Oyuncunun Paylaştığı Fotoğraf Kafaları Karıştırdı

Sosyal medya hesabından 3,6 milyon takipçisi bulunan ve sosyal medyayı oldukça aktif kullanan güzel oyuncu Merve Boluğur, yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Her açıklamasıyla olay olan oyuncu Merve Boluğur bu kez de yaptığı paylaşımla gündem oldu. Erkek arkadaşı ile paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı açıklama kafaları karıştırdı.

Merve Boluğur erkek arkadaşıyla samimi anlarını paylaştı, yazdığı not kafaları karıştırdı

Boluğur açıklamasında, “Çok acayip bir adamsın sevgilimin yanında bile içimden ‘Ah şimdi Yusuf’ta burada olacaktı ya derdim içimden. Ben konuşmadan bir mimiğimden anlayan, en kötü günümde ilk aradığım insansın! Koşa koşa gelenimsin. O kadar kıymetli ki benim için, asiliğime katlanan, en çılgın eğlencelerimizde beraber olduğumuz, ihtiyacımı ben söylemeden cevap verenimsin. Bir kadın için şans bu. O kadar çok saçma anımız var ki. Hatırlar mısın, sana hiç tanımadığımız bir teknede yemek yiyeceğiz demiştim. Sen de her zaman ki normal karşılayarak evet demiştin. Ve daha niceleri. Her yerde ne kadar düzgün yetiştirilmiş olduğundan bahsederim. Romantikliğinle bile birçok erkeğe bin basarsın vallahi örnek alsınlar. Bu arkadaşlığa emek verdiğin için, ilk adımı atarak hayatıma girdiğin için çok teşekkürler serseri. Yeni yaşın şahane olsun.” ifadelerini kullandı.